Herenhuis - 2 onder 1 kap #015

€ 790.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Met 5 slaapkamers biedt deze 2 onder 1 kapwoning meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin om te ontspannen en te groeien. De grote woonoppervlakte en de open indeling zorgen ervoor dat er ruimte is voor iedereen om hun eigen plekje te vinden en samen quality time door te brengen.

Een perfecte gezinswoning, waar ruimte, comfort en groene omgeving samenkomen. Met een ruime woonkeuken, gezellige woonkamer en overvloedig groen, biedt deze woning een ideale plek om te wonen en te genieten van het prachtige landgoed Coudewater in Rosmalen.

Verkocht

Herenhuis - 2 onder 1 kap #015

€ 790.000
ca. 180 m2
6 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 93 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Bodemwarmtepomp en zonnepanelen

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van deze woning. De woning is uitgerust met een bodemwarmtepomp, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat met minimale impact op het milieu. Daarnaast zijn er zonnepanelen geïnstalleerd om groene energie op te wekken en je energierekening te verlagen.

image alt

Wonen in een groene omgeving

Parkachtige binnentuinen, groene speelplaatsen, terrassen midden in de natuur en wandelpaden in plaats van straten met auto’s. Een groene nieuwbouwwijk is niet alleen heerlijk om doorheen te wandelen en fietsen, maar ook gezond voor lichaam en geest.