Herenhuis - 2 onder 1 kap #029

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning is ontworpen met oog voor detail en stijl, waarbij de traditionele architectuur een moderne twist heeft gekregen. Het huis is voorzien van een extra lange berging, heeft hoge ramen, waardoor de binnenruimtes worden overspoeld met natuurlijk licht en een gevoel van ruimte en openheid creëren. Het biedt een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je kunt genieten van de prachtige omgeving van Landgoed Coudewater.

In aanbouw / bewoond

Herenhuis - 2 onder 1 kap #029

ca. 192 m2
6 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 200 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Bodemwarmtepomp en zonnepanelen

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van deze woning. De woning is uitgerust met een bodemwarmtepomp, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat met minimale impact op het milieu. Daarnaast zijn er zonnepanelen geïnstalleerd om groene energie op te wekken en je energierekening te verlagen.

image alt

Wonen in een groene omgeving

Parkachtige binnentuinen, groene speelplaatsen, terrassen midden in de natuur en wandelpaden in plaats van straten met auto’s. Een groene nieuwbouwwijk is niet alleen heerlijk om doorheen te wandelen en fietsen, maar ook gezond voor lichaam en geest.