Herenhuis - vrijstaand #005

€ 1.000.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Je zet de openslaande deuren van de woonkeuken open en stapt de tuin in. Door de tuin wandel direct het landgoed op. Je maakt een ochtendwandeling daarna neem je plaats in de beschutte achtertuin waar je geniet van jouw eerste kopje koffie. Dit kan zomaar jouw start van de dag zijn!

Deze royale woning in een strakke architectuur heeft maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers. Binnenshuis geniet jij van ruimte en luxe, buitenshuis van rust en groen.

Verkocht

Herenhuis - vrijstaand #005

€ 1.000.000
ca. 198 m2
6 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 91 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Bodemwarmtepomp en zonnepanelen

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van deze woning. De woning is uitgerust met een bodemwarmtepomp, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat met minimale impact op het milieu. Daarnaast zijn er zonnepanelen geïnstalleerd om groene energie op te wekken en je energierekening te verlagen.

image alt

Wonen in een groene omgeving

Parkachtige binnentuinen, groene speelplaatsen, terrassen midden in de natuur en wandelpaden in plaats van straten met auto’s. Een groene nieuwbouwwijk is niet alleen heerlijk om doorheen te wandelen en fietsen, maar ook gezond voor lichaam en geest.