Herenhuis - vrijstaand #007

€ 1.030.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wat een elegante vrijstaande woning in De Lobben is dit! Opvallend is de moderne architectuur die een mooi contrast vormt in het eeuwenoude Landgoed Coudewater. Deze royale vrijstaande woning met aangebouwde berging is luxe, comfortabel en heeft een tuin omringd door hoge en lage hagen! Privacy gegarandeerd! Met een woonoppervlakte van circa 192 m2 én 5 slaapkamers en 2 badkamers is er ruimte genoeg voor het hele gezin. Kom je binnenkijken?

Verkocht

Herenhuis - vrijstaand #007

€ 1.030.000
ca. 192 m2
6 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 191 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Bodemwarmtepomp en zonnepanelen

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van deze woning. De woning is uitgerust met een bodemwarmtepomp, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat met minimale impact op het milieu. Daarnaast zijn er zonnepanelen geïnstalleerd om groene energie op te wekken en je energierekening te verlagen.

image alt

Wonen in een groene omgeving

Parkachtige binnentuinen, groene speelplaatsen, terrassen midden in de natuur en wandelpaden in plaats van straten met auto’s. Een groene nieuwbouwwijk is niet alleen heerlijk om doorheen te wandelen en fietsen, maar ook gezond voor lichaam en geest.