Appartement Type A #005

€ 395.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

In bouwnummer 5 woon je in een uniek appartement. Van dit type is er namelijk slechts 1 beschikbaar in Buitenplaats II, de middelste van 3 robuuste woontorens aan de entree van Landgoed Coudewater. Dit leuke, compacte 2-kamerappartement op de begane grond, heeft een woonoppervlakte van circa 75 m2 en een groot hoekterras gericht op het westen en noorden. Voor de auto beschik je over een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte parkeergarage onder de toren. Wordt dit jouw nieuwe huis?

In optie

Appartement Type A #005

€ 395.000
ca. 75 m2
2 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 35 m2 Balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.

image alt

Beheerregeling Landgoed Coudewater

Alle bewoners van het landgoed worden samen eigenaar van het semi-openbare gebied. Ben jij de gelukkige eigenaar van een van de prachtige woningen of appartementen op het landgoed? Dan word je niet alleen eigenaar van jouw nieuwe woning/appartement en het eventuele bijbehorende perceel, maar ook van de semi-openbare ruimte van het landgoed. Meer over de beheerregeling.