Appartement Type B

€ 419.000 - € 425.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Buitenplaats II is de middelste van 3 robuuste woontorens aan de entree van Landgoed Coudewater. In dit gebouw met 5 woonlagen komen 23 koopappartementen in verschillende typen. Type B is een leuk appartement met zo’n 81 m2 aan woonoppervlakte, 2 slaapkamers, een balkon/terras op het zuiden en fraai uitzicht op het monumentale paviljoen Milla de Campen. De 4 appartementen van dit type bevinden zich op verschillende verdiepingen en beschikken over een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte garage onder de toren. Welk appartement heeft jouw voorkeur?

Verkocht

Appartement Type B

€ 419.000 - € 425.000
ca. 81 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Balkon
groen
image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.

image alt

Beheerregeling Landgoed Coudewater

Alle bewoners van het landgoed worden samen eigenaar van het semi-openbare gebied. Ben jij de gelukkige eigenaar van een van de prachtige woningen of appartementen op het landgoed? Dan word je niet alleen eigenaar van jouw nieuwe woning/appartement en het eventuele bijbehorende perceel, maar ook van de semi-openbare ruimte van het landgoed. Meer over de beheerregeling.