Appartement Type B #008

€ 419.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op de 1e verdieping van Buitenplaats II, de middelste van 3 robuuste woontorens aan de entree van Landgoed Coudewater, bevindt zich dit gelijkvloerse appartement met balkon op het zuiden. Het is een leuk appartement met 81 m2 aan woonplezier, 2 slaapkamers en fraai zicht op het monumentale Milla de Campen. Bovendien kun je de auto altijd kwijt op je eigen parkeerplaats in de halfverdiepte garage onder de toren. Wat wil je nog meer?


Getoonde interieurimpressie is van het begane grond appartement van dit type B. De indeling is gelijk maar de buitenruimte heeft bij bouwnummer 008 een balkonhek in plaats van een stenen muur.

Verkocht

Appartement Type B #008

€ 419.000
ca. 81 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 13 m2 Balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.

image alt

Beheerregeling Landgoed Coudewater

Alle bewoners van het landgoed worden samen eigenaar van het semi-openbare gebied. Ben jij de gelukkige eigenaar van een van de prachtige woningen of appartementen op het landgoed? Dan word je niet alleen eigenaar van jouw nieuwe woning/appartement en het eventuele bijbehorende perceel, maar ook van de semi-openbare ruimte van het landgoed. Meer over de beheerregeling.