Appartement Type C

€ 435.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Van dit fraaie 3-kamerappartement op de begane grond, komt er slechts 1 beschikbaar in Buitenplaats II, de middelste van 3 robuuste woontorens aan de entree van Landgoed Coudewater. In dit gebouw met 5 woonlagen komen in totaal 23 koopappartementen in verschillende typen. Type C heeft een woonoppervlakte van 87 m2 en een groot terras aan de woonkamer, op het noorden en oosten. Voor de auto heb je bovendien een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte parkeergarage onder de toren. Wat wil je nog meer?

Verkocht

Appartement Type C

€ 435.000
ca. 87 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.

image alt

Beheerregeling Landgoed Coudewater

Alle bewoners van het landgoed worden samen eigenaar van het semi-openbare gebied. Ben jij de gelukkige eigenaar van een van de prachtige woningen of appartementen op het landgoed? Dan word je niet alleen eigenaar van jouw nieuwe woning/appartement en het eventuele bijbehorende perceel, maar ook van de semi-openbare ruimte van het landgoed. Meer over de beheerregeling.