Appartement Type C #001

€ 435.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Dit fraaie 3-kamerappartement bevindt zich op de begane grond van Buitenplaats II, de middelste van 3 robuuste woontorens aan de entree van Landgoed Coudewater. Het is een comfortabel hoekappartement met een woonoppervlakte van 87 m2, 2 slaapkamers en een groot terras aan de woonkamer, op zowel het noorden als het oosten. Voor de auto heb je bovendien een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte parkeergarage onder de toren. Wat wil je nog meer?

Vrij

Appartement Type C #001

€ 435.000
ca. 87 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 42 m2 Balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.

image alt

Beheerregeling Landgoed Coudewater

Alle bewoners van het landgoed worden samen eigenaar van het semi-openbare gebied. Ben jij de gelukkige eigenaar van een van de prachtige woningen of appartementen op het landgoed? Dan word je niet alleen eigenaar van jouw nieuwe woning/appartement en het eventuele bijbehorende perceel, maar ook van de semi-openbare ruimte van het landgoed. Meer over de beheerregeling.