Appartement Type D

€ 450.000 - € 455.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De 8 appartementen type D in Buitenplaats II, de middelste van 3 robuuste woontorens aan de entree van Landgoed Coudewater, zijn fijne hoekwoningen met een woonoppervlakte van 95 m2, een balkon of terras op het zuiden en fraai uitzicht op het monumentale paviljoen Milla de Campen. Deze appartementen bevinden zich verspreid over de onderste 4 woonlagen en beschikken over een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte garage onder de toren. Is wonen in zo’n hoekappartement in de prachtige groene omgeving van het Landgoed, tussen de monumentale bomen iets voor jou?

Verkocht

Appartement Type D

€ 450.000 - € 455.000
ca. 95 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Balkon
groen
image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.

image alt

Beheerregeling Landgoed Coudewater

Alle bewoners van het landgoed worden samen eigenaar van het semi-openbare gebied. Ben jij de gelukkige eigenaar van een van de prachtige woningen of appartementen op het landgoed? Dan word je niet alleen eigenaar van jouw nieuwe woning/appartement en het eventuele bijbehorende perceel, maar ook van de semi-openbare ruimte van het landgoed. Meer over de beheerregeling.