Appartement Type D #012

€ 450.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Dit fijne hoekappartement bevindt zich op de 2e verdieping van de Buitenplaats II, de middelste van 3 robuuste woontorens aan de entree van Landgoed Coudewater. Hier geniet je van een woonoppervlakte van zo’n 95 m2 en een balkon op het zuiden, met zicht op het monumentale paviljoen Milla de Campen. De auto kun je kwijt in de halfverdiepte garage onder de toren, waar je beschikking hebt over een eigen parkeerplaats. Iets voor jou, dit hoekappartement in de prachtige groene omgeving van het Landgoed, tussen de monumentale bomen?


Op de interieurimpressie zie je de buitenruimte van het begane grond appartement van dit type. Bouwnummer 012 heeft een buitenruimte met een balkonhek in plaats van een stenen muurtje.

Verkocht

Appartement Type D #012

€ 450.000
ca. 95 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 11 m2 Balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.

image alt

Beheerregeling Landgoed Coudewater

Alle bewoners van het landgoed worden samen eigenaar van het semi-openbare gebied. Ben jij de gelukkige eigenaar van een van de prachtige woningen of appartementen op het landgoed? Dan word je niet alleen eigenaar van jouw nieuwe woning/appartement en het eventuele bijbehorende perceel, maar ook van de semi-openbare ruimte van het landgoed. Meer over de beheerregeling.