Appartement Type E

€ 450.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Aan de entree van het prachtige Landgoed Coudewater, omringd door monumentale bomen, staan 3 robuuste woontorens in een U-vorm. In de middelste toren, Buitenplaats II, komen 23 koopappartementen verdeeld over 5 woonlagen. Waaronder de 3-kamerappartementen type E: 6 hoekappartementen met een comfortabele woonoppervlakte van 98 m2, 2 ruime slaapkamers en een balkon aan de woonkamer, gericht op het westen of oosten. Voor de auto beschik je over een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte garage onder de toren. Wat een luxe! Iets voor jou?

In verkoop

Appartement Type E

€ 450.000
ca. 98 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Balkon
groen
image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.

image alt

Beheerregeling Landgoed Coudewater

Alle bewoners van het landgoed worden samen eigenaar van het semi-openbare gebied. Ben jij de gelukkige eigenaar van een van de prachtige woningen of appartementen op het landgoed? Dan word je niet alleen eigenaar van jouw nieuwe woning/appartement en het eventuele bijbehorende perceel, maar ook van de semi-openbare ruimte van het landgoed. Meer over de beheerregeling.

Alternatief aanbod