Penthouse type F #021

€ 669.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen in een royaal penthouse in de groene omgeving van Landgoed Coudewater, met uitzicht op de bomen én het monumentale paviljoen Milla de Campen. Als dat jou aanspreekt, dan is dit heerlijke appartement in Buitenplaats II misschien iets voor jou. Dit penthouse, met een woonoppervlakte van 131 m2, bevindt zich op de 4e verdieping en heeft een balkon op het zuiden. Uiteraard hoort ook een eigen parkeerplaats bij dit appartement. Je auto zet je veilig in de halfverdiepte parkeergarage onder het gebouw.

Verkocht

Penthouse type F #021

€ 669.000
ca. 131 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 12 m2 Balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een energiezuinige nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.

image alt

Beheerregeling Landgoed Coudewater

Alle bewoners van het landgoed worden samen eigenaar van het semi-openbare gebied. Ben jij de gelukkige eigenaar van een van de prachtige woningen of appartementen op het landgoed? Dan word je niet alleen eigenaar van jouw nieuwe woning/appartement en het eventuele bijbehorende perceel, maar ook van de semi-openbare ruimte van het landgoed. Meer over de beheerregeling.