Penthouse type G

€ 775.000 v.o.n. Nog 1 beschikbaar

Omschrijving

Wonen in een riant penthouse in de prachtige groene omgeving van Landgoed Coudewater, met uitzicht op de monumentale bomen. Spreekt dat je aan? Dan is dit appartement in Buitenplaats II vast iets voor jou. Dit penthouse op de 4e verdieping van de middelste woontoren aan de entree van het landgoed, heeft een woonoppervlakte van maar liefst 145 m2 met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Aan de voorzijde heb je bovendien een balkon van 21 m2 gericht op het zuiden, met uitzicht op paviljoen Milla de Campen. Tot slot parkeer je je auto op je eigen parkeerplaats in de halfverdiepte garage onder het gebouw. Wat wil je nog meer?

Nog 1 beschikbaar

Penthouse type G

€ 775.000
ca. 145 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten?

Alternatief aanbod